Perinteinen appropassi päivitettynä nykypäivään ja digitaaliseen muotoon!


Kerää leimasi talteen Approkaatio-sovelluksessa ja pysy kartalla approjen tapahtumista, eri ravintoloiden tarjouksista ja mahdollisista ruuhkatilanteista.

Lataa Approkaatio-sovellus ja päivitä approsi 2020-luvulle!

Mikä Approkaatio on
- ja kenelle se on tarkoitettu?

Mikä Approkaatio on?

Approkaatio-sovelluksen käyttäjänä opiskelija näkee kartalta reaaliajassa eri ravintoloiden ruuhkatilanteen. Näin vältetään pahimmat jonot ja tungokset. Sovelluksesta opiskelija voi seurata leimojen keräämiseen käytettävää aikaa, jotta myöhästymiset jatkoilta ja merkkien lunastuksesta vältetään.

Kenelle Approkaatio soveltuu?

Kehittäjät Haluatko olla mukana kehittämässä uniikkia sovellusta eteenpäin? Etsimme yhteistyökumppaneita, joiden avulla kehittää palveluamme uudelle tasolle. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin!
Opiskelijajärjestöt Approkaatio soveltuu opiskelijajärjestöille, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja tuoda appropassinsa digitaaliseen muotoon.
Ravintolat Approkaation päätavoitteena on luoda turvallisempaa tulevaisuutta. Ravintola-alan yritykset kuuluvat olennaisena osana Appro-tapahtumien järjestämiseen sekä toteutukseen. Yhteistyössä kanssamme voit olla näkyvästi mukana sekä osallisena järjestämässä turvattuja elämyksiä jokaiselle nuorelle opiskelijalle.
Opiskelijat Approkaatio helpottaa opiskelijoiden kokonaisvaltaista approkokemusta muun muassa auttamalla käyttäjää löytämään baarin, jossa turvavälit pystytään huomioimaan. Sovellus myös mukavoittaa omanlaisen reitin luomista ja nopeuttaa leimaustoimintaa.

Näin sovellus toimii

Approkaation tärkein ominaisuus, eli itse passi. Opiskelija pystyy keräämään leimoja QR-koodien avulla, joita lunastetaan baareista oston yhteydessä.

Sovelluksen aloitusnäytöllä näkyy ajastettuna kaikki approt, joihin opiskelija on hankkinut lipun. Tapahtuman alkaessa, ja ajastimen nollaantuessa, näytölle ilmestyy painike, joka ohjaa opiskelijan tämänhetkisten approjen omille sivulle.

Approkaation kartta-näkymässä opiskelija voi paikantaa kaikki rastikierroksen ravintolat. Ravintolat on värikoodattu kartassa ruuhkaisuuden mukaan. Baarin ollessa täynnä, väri on punainen, keltainen on puolillaan ja vihreä on lähes tyhjillään.

Approkaatio sisältää myös ravintoloiden tarjoamia vaihtuvia etuja.

Sovellus hälyttää kun approt ovat loppumassa ja on aika siirtyä jatkopaikalle hakemaan haalarimerkkejä.

Kokeile sovellusta

Meidän tarinamme

Ajatus Approkaatiosta syntyi, kun approilimme alkusyksystä. Tapahtumalle ominaiseen tapaan toisissa ravintoloissa oli kymmenien metrien jonot, kun taas toiset ammottivat tyhjyyttään. Turvavälejä ei pystynyt toteuttamaan ruuhkautuneissa tiloissa. Illan aikana eräs seurueemme jäsenistä hukkasi paperisen appropassinsa ja myöhemmin ajantajun kadotessa iski kiire kerätä tarvittava määrä leimoja. Mieleemme hiipi ajatus, voisiko tämän tehdä jotenkin helpommin?

Keitä me olemme?

Olemme Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tietojenkäsittelyn sekä markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoita.

Sofia
Mattsson

Milja
Huokuna

Ella
Kortelainen

Jenni
Haga-Mehnert

Elli
Vainio

Nora
Varvemaa

Ota yhteyttä

approkaatio@gmail.com


Yhteistyössä